Σύντομο Ιστορικό

Η Επιχείρηση Financial Business systems “F.B.S.” Δρ. αποτελεί συνέχεια της ατομικής επιχείρησης του Δρ. Δημήτριος Καμπούρη. Βασικός σκοπός της επιχείρησης είναι η παροχή χρηματοοικονομικής υποστήριξης σε επιχειρήσεις, η εφαρμογή ελεγκτικών εργασιών, σύνταξη πάσης φύσεως οικονομοτεχνικών μελετών που αναφέρονται στην επιχειρηματική δραστηριότητα ως και η εκπαίδευση στελεχών.

Η F.B.S. Δρ. Δημήτριος Καμπούρης & Συνεργάτες Ε.Π.Ε. έχει αναπτύξει ειδική τεχνογνωσία για τη συνεχή παρακολούθηση των επιχειρήσεων μέσα στα πλαίσια ενός ολοκληρωμένου συστήματος χρηματοοικονομικού προγραμματισμού και ελέγχου. Η υπηρεσία αυτή προσφέρεται με τη σύνταξη μηνιαίων προϋπολογισμών και απολογιστικών εκθέσεων. Είναι η μόνη επιχείρηση στην Ελλάδα που προσφέρει αυτή την υπηρεσία. Οι δραστηριότητες της καλύπτουν όλο τον Ελλαδικό χώρο όπου γνωστές και μεγάλες επιχειρήσεις έχουν ζητήσει τις υπηρεσίες της, οι οποίες παρέχονται επί μονίμου βάσεως.

Η Βαθιά γνώση του χρηματοοικονομικού Management και το επιστημονικό προσωπικό που διαθέτει, συμβάλλουν στην ουσιαστική και αποτελεσματική συνεισφορά της στις επιχειρήσεις.

Κατά την διάρκεια της οικονομικής κρίσης ανέπτυξε μεθόδους και τεχνικές για την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση των προβλημάτων των επιχειρήσεων. Ειδικά τα τελευταία χρόνια το κέντρο του επιστημονικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος μεταφέρθηκε στην εξυγίανση και βιωσιμότητα των επιχειρήσεων.

logo_fbs_normal
οργανογραμμα FBS 2

Δρ. Δημήτριος Καμπούρης

staff4

Η χρηματοοικονομική ενημέρωση – πρόληψη δεν κοστίζει… Αξίζει.

Δημήτριος Καμπούρης

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος «CEO»

Σπούδασε Οικονομικά και Νομικά στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Αναγορεύτηκε  διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με το βαθμό  ‘’Άριστα’’ ύστερα από υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών. Δίδαξε για σειρά ετών στο Πανεπιστήμιο  της Θεσσαλονίκης, με την ιδιότητα του ειδικού  επιστήμονα σε θέματα  χρηματοοικονομικής και τραπεζικής Διοίκησης. Για 10 χρόνια ήταν καθηγητής στο Μεταπτυχιακό  τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΕΕΔΕ – Μακεδονίας και επιστημονικός υπεύθυνος του μεταπτυχιακού τμήματος, με ταυτόχρονη διδασκαλία της χρηματοοικονομικής Διοίκησης και των σχέσεων Τράπεζας και επιχείρησης.

Πραγματοποίησε σειρά  σεμιναρίων  σε  στελέχη επιχειρήσεων  και ειδικά  σεμινάρια  σε  τραπεζικούς  υπαλλήλους,  υπεύθυνους  χρηματοδοτήσεων. Συμμετείχε σε πολλά συνέδρια  στην Ελλάδα και σε διεθνή, με εισηγήσεις στον τομέα της Οικονομικής των Επιχειρήσεων  και στον τομέα της  Δημόσιας Διοίκησης. Επιστημονικές εργασίες του έχουν δημοσιευτεί σε ξένα και ελληνικά περιοδικά.

Διετέλεσε ανώτατο διοικητικό στέλεχος (Διευθυντής) τόσο στο Δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Σήμερα, είναι Γενικός Διευθυντής της εταιρίας F.B.S (FinancialBusinessSystems)-Δρ. ΔΗΜ.ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Π.Ε. η οποία παρέχει χρηματοοικονομική υποστήριξη σε επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρία FBS και ο Δρ. Δημ.Καμπούρης διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και επιστημονική εξειδίκευση σε θέματα βιωσιμότητας και εξυγίανσης των επιχειρήσεων (λειτουργική και χρηματοδοτική αναδιοργάνωση).

Ιωάννα Καλλινικίδου

16933352_1539978542749052_1020623970_n

Ο μεγαλύτερος επιχειρηματικός κίνδυνος είναι αυτός που «δεν υπάρχει…

Ιωάννα καλλινικίδου

Υπεύθυνη Διεύθυνσης « Ειδικών Επιχειρησιακών Μελετών» 

Πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών της σχολής Ν.Ο.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με προσανατολισμό Οικονομική των Επιχειρήσεων. Πτυχίο Μ.Β.Α με έμφαση στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση στην Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ Μακεδονίας) (Μάιος ΄97-Ιούλιος ΄98).  Ολοκλήρωση προγράμματος Συμπληρωματικής Εκπαίδευσης με κατοχή Πιστοποιητικού Εξειδίκευσης στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση (Μάρτιος 2003-Ιανουάριος 2004) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Χρηματοοικονομική αναλύτρια στην επιχείρηση Financial Business Systems (F.B.S.-Δρ. ΔΗΜ.ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕ)  από 1/12/1997 μέχρι 31/12/2006

Υπεύθυνη διεύθυνσης «Ειδικών Επιχειρησιακών μελετών & εξυγίανσης» στην επιχείρηση Financial Business Systems (F.B.S.-Δρ. ΔΗΜ.ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕ)  από 1/1/2007 μέχρι σήμερα.

Βασίλειος Ελευθεριάδης

staff3

Ποσοτικοποίησε την κάθε μορφή κινδύνου, μόνο τότε θα μπορέσεις να προφυλαχτείς.

Βασίλειος Ελευθεριάδης

Yυπεύθυνος «Ανάλυσης Μηχανογραφημένων Λογιστικών Στοιχείων» 

Απόφοιτος του τμήματος Ευρωπαϊκών και οικονομικών σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, μεταπτυχιακού προγράμματος στις οικονομικές και πολιτικές επιστήμες του πανεπιστημίου «Albert-Ludwings» της Freiburg. Σήμερα εργάζεται στην F.B.S. ως χρηματοοικονομικός αναλυτής και υπεύθυνος ανάλυσης μηχανογραφημένων λογιστικών στοιχείων.

Γεώργιος Καμπούρης

staff2

Υπεύθυνος Διοικητικού Προσωπικού – Διεύθυνση Υποστήριξης Επιχειρήσεως

Με σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών ασχολείται καθημερινά με την αξιολόγηση των επιχειρήσεων και τον επιχειρησιακό σχεδιασμό.  Απόφοιτος της δημοσιογραφικής σχολής του ομίλου ΑΝΤ1 και υπεύθυνος πωλήσεων μεγάλης αντιπροσωπείας στο χώρο των αυτοκινήτων. Απόφοιτος του Ανοιχτού Ελληνικού Πανεπιστημίου στο τμήμα των οικονομικών επιστημών. Σήμερα είναι υπεύθυνος για θέματα Διοικητικά και Οικονομικά, είναι υπεύθυνος των δημοσίων σχέσεων της επιχείρησης και προΐστανται σε θέματα συντονισμού και εργασιών, των ειδικών ομάδων έργου της Financial Business Systems.

Άγγελος Καμπούρης

staff1

Κυρίευσε τις επιχειρηματικές μεταβολές πριν σε κυριέψουν αυτές

Άγγελος Καμπούρης

Χρηματοοικονομικός Αναλυτής – Υπεύθυνος Εκπαίδευσης και Οργάνωσης Ημερίδων

Απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης επιχειρήσεων Σερρών, κατεύθυνσης Financial Management, του ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, Μεταπτυχιακός φοιτητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. Έχει εργαστεί ως διοικητικός υπάλληλος στην Financial Business Systems από τον Ιούνιο του 2012 ως το 2014. Από το 2014 και έπειτα εργάζεται στο τμήμα Χρηματοοικονομικής ανάλυσης και είναι υπεύθυνος του τμήματος εκπαίδευσης και οργάνωσης ημερίδων – Σεμιναρίων.

Ματίνα Καπρίτσα

Δικηγόρος παρ’ εφέταις – Υπεύθυνη Νομικών Υποθέσεων

Στα πλαίσια της ανανέωσης και συμπλήρωσης του στελεχιακού δυναμικού της F.B.S., από το 2014 στον τομέα των νομικών θεμάτων της F.B.S και ειδικότερα τα θέματα που σχετίζονται με την Εξυγίανση, Οικονομική Αναδιάρθρωση και τώρα τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών των επιχειρήσεων. Με ειδίκευση σε θέματα εμπορικού και οικονομικού προσφέρει τις νομικές υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα σε άμεση συνεργασία με την F.B.S. 

Το νομικό τομέα της F.B.S. συμπληρώνουν νέοι Δικηγόροι από όλη την Ελλάδα με επικεφαλής την κα Ματίνα Καπρίτσα. 

Δρ. Στυλιανός Μαυρίδης

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Διδάκτωρ Νομικής Α.Π.Θ. Μεταδιδάκτορας ερευνητής Δημοσιονομικού Δικαίου Νομικής Α.Π.Θ. Κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης:

·         Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών Νομικής Α.Π.Θ. 

·         Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου Νομικής Δ.Π.Θ.

Ειδικός επιστήμονας του Τομέα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών Νομικής Σχολής.

Εξωτερικοί Συνεργάτες

Το στελεχιακό δυναμικό της επιχειρήσεις συμπληρώνεται κυρίως από οικονομολόγους με μεταπτυχιακές σπουδές και μακρόχρονη εμπειρία στα χρηματοοικονομικά στο σχεδιασμό και έλεγχο επιχειρήσεων, καθώς και από άλλους εξωτερικούς συνεργάτες αναλόγων σπουδών (Νομικοί, Φοροτεχνικοί – Λογιστές) που μπορούν να παίξουν σημαντικό παράγοντα στις επιχειρησιακές ανάγκες μιας επιχείρησης.